Priser

Fra ubalance til balance i hjernen.

Neurofeedback træning – priser

Den enkeltes behov for Neurofeedback er meget individuel og derfor vil de enkelte forløb naturligvis ligeledes være forskellige. Generelt oplever de fleste en bedring allerede efter 10 – 12 sessioner. De fleste oplever en vedvarende effekt efter 20-30 sessioner. Derfor består forløbene hos mig af minimum 20 sessioner. For at opnå den ønskede effekt, er det nødvendigt at træne 2 gange om ugen de første uger. Derefter er det individuelt hvor ofte der trænes.

VIGTIGT.
For at Neurofeedback træningen kan arbejde med hjernen bedst muligt og effekten af træningen kan være vedvarende, så anbefaler jeg et samlet Neurofeedback forløb på minimum 20 sessioner. 

PRIS:
De fleste af mine klienter vælger et forløb af min 30 sessioner. 

20 sessioner inkl. FØR samtale til kun 14.000 kr. svarende til kun 700 kr.
30 sessioner inkl. FØR samtale til kun 19.500 kr. svarende til kun 650 kr. pr. session. (Du sparer 1.500 kr.)
Neurofeedback som selvstændig intervention: kr. 795 kr. pr. session.

En alm. session tager typisk mellem 50 – 60 min

Du er velkommen til at sende mig en mail på kontakthjerneguf@gmail.com eller ring på: (+45) 22 21 17 03.

Hypnose & Hypnoterapi med psykoterapeutiske færdigheder

Jeg hjælper dig med at finde dine styrker, skabe forandringer samt nå dine mål.
Jeg arbejder med hypnoseterapi i forløb af 4-5 sessioner. (nogle kan fint nøjes med 1-2 sessioner) En session varer typisk 2 – 2,5  timer, da jeg sikre mig at vi har god tid til at komme i dybden med de udfordringer som du måtte have.

Et hypnoseforløb på 4-5 sessioner sikrer desuden, at vi får belyst din problem-stilling(er) fra flere sider, hvilket giver et langt bedre og mere holdbare resultater på den lange bane.  Så uanset hvad din problemstilling er, vil jeg gøre hvad jeg kan, for at hjælpe dig bedst muligt videre i dit liv, hvor du klart er mere i kontrol og balance.

Pris pr hypnosesession: 1.400 kr. pr session  

Hypnose & Hypnoterapi fremmer positive forandring Hypnose & Hypnoterapi er en teknik, der gør brug af suggestion (forslag) og hypnose til at påvirke ens underbevidsthed og derved fremme positive forandringer i ens tankemønstre og adfærd. Det er en meget behagelig og afslappende proces, hvor du med ”fokuseret opmærksomhed” kan ændre dine tanker og adfærdsmønstre som fx ønsket om at stoppe med rygning, ændre spisevaner eller komme af med angst, fobier, flyskræk eller depression.

Feuerstein forløb – pris

Et forløb med 10 Feuerstein sessioner: 10.800 kr.En alm. Feuerstein session tager typisk 1,5 time.

Du er velkommen til at sende mig en mail på kontakthjerneguf@gmail.com eller ring på: (+45) 22 21 17 03.

Vilkår

Husk at melde afbud senest 24 timer FØR vores aftale, så en anden kan få glæde af tiden.

Da Hjerneguf.com er et enkeltmandsfirma, er forretningen afhængig af, at du melder afbud i god tid. Melder du derfor afbud senere end 24 timer før din aftalte tid, koster det fuld pris. Så tak for din respekt og omtanke her.

Jeg gør mit bedste for at have lave priser uden at give køb på kvaliteten.