Min historie

Fra ubalance til balance i hjernen.

Om mig

Jeg hedder Annette Uldum Haahr, gift med Carsten og sammen har vi tvillingerne Ida og Alfred på 12 år, adopteret fra Etiopien i 2012. En fantastisk velsignelse af de helt store. Vi bor i dejlige Aarestrup med vores schæferhund Adler på 4 år. I mit tidl. arbejdsliv har jeg mest beskæftiget mig med ledelse; ledelse af mennesker bl.a. som HR Chef- og organisationsudvikler og været leder og chef indenfor det offentlig samt det private område i mere end 26 år. Jeg har desuden et hav af uddannelser indenfor ledelse; Diplom i ledelse, Mini MBA, HR Master uddannelse, konflikthåndtering m.m.

Arbejdet med træning af hjerner siden 2017

I perioden fra 2017 til 2021 tog jeg uddannelsen som Feuerstein mediator og træner, da jeg ville hjælpe min søn med hans udfordringer. Jeg elskede det, hvilket kunne ses og mærkes og ret hurtig kom jeg også til at træne andres børn i den periode. Jeg fandt hurtigt stor glæde i det og ønskede mere viden og indsigt i, at finde ud af hvad hjernen kan, og hvad den faktisk kan trænes til.

I  2022 tog jeg uddannelsen som Neurofeedback træner og valgte at gå fuldtids ind i hjernetræning og startede derfor egen klinik “Hjerneguf”  i 2022 i et lille hyggeligt hus i Aarestrup, tæt ved mit private hjem. Senere tog jeg også overbygningsuddannelsen Advanced Course indenfor Neurofeedback. Så jeg i dag også kan tilbyde Alpha-Theta og Synchrony træning. Fantastiske metoder som giver endnu flere muligheder i træningen så man både kan nå længere og få endnu flere effekter, til gavn for klienten.

Metoderne er ofte anvendt hos klienter med Traumer, PTSD, angst, søvnbesvær, koncentrationsudfordringer, tankemylder og til Peak performance.

I 2022/2023 tog jeg desuden uddannelsen som Hypnose & Hypnoterapeut og fortsatte på overbygning,suddannelsen til Exam. Avanceret. Master. Hypnoterapeut med psykoterapeutiske færdigheder på nok Danmarks bedste Hypnose & Hypnoterapeut uddannelse i Vejle.

Min faglige stolthed ligger i, at kunne hjælpe dig bedst muligt med de problemer, du måtte komme til mig med. Jeg giver dig en garanti for, at mit arbejde er professionelt og hvis du er villig til at samarbejde med mig  og du har fuld tillid til mig som fagperson – så går du herfra efter endte sessioner, med hovedet højt løftet og hjertet lettet og glad.

Jeg er fuld af taknemmelighed og glæder mig over, at kunne hjælpe med nogle af de mest følelsesmæssige udfordringer som mine klienter måtte have. Det er en kæmpe tillid der bliver vist mig, som jeg er meget ydmyg overfor. Samtidig er det også noget jeg tager utroligt seriøst og vil arbejde benhårdt på at hjælpe med den forandring der skal ske.

Jeg sørger løbende for at videreuddanne mig med relevante uddannelser og kurser, så min værktøjskasse er så opdateret og så bredtfavnende som muligt.

Jeg er vild med mit lille sted “Hjerneguf” og være selvstændig. Et skridt jeg ikke har fortrudt, da jeg dagligt ser hvordan børn, unge og voksne kan og bliver hjulpet på bedste vis med hjernetræning indenfor Neurofeedback, Hypnose & Hypnoterapi samt Feuerstein træning.