Hypnose og hypnoterapi

Fra ubalance til balance i hjernen.

Hypnose & Hypnoterapi – din vej til forandring

Hypnose er et naturligt fænomen. Det kan defineres som ”en tilstand af koncentreret opmærksomhed”. Modsat hvad mange tror, bliver man ikke hypnotiseret af en hypnotisør, men man hypnotiserer faktisk sig selv. Hypnose er altså ikke en form for trance, søvn, mystik og det er bestemt ikke tab af kontrol på nogen måde. Man er vågen hele tiden og kan huske alt bagefter. Man kan ikke blive hypnotiseret mod sin vilje og man har som sagt – selv kontrollen hele tiden. Som hypnoterapeut guider dig blot undervejs. For mig er det vigtigt, at du er tryg og har det godt imens og vi kan som sagt snakke sammen hele tiden undervejs.

Hypnose er et samarbejde mellem dig og mig. Min rolle som hypnotisør er at give suggestioner (foreslag) og præsentere dig for idéer i relation til din situation, problemstilling og drømme. Din rolle er at gøre dig umage med at forestille dig det og gøre dit bedste for at skabe følelserne, og så “glemme” for en stund, at det er noget du forestiller dig. For når idéer og forestilling går op i en højere enhed, kan hypnose nemlig noget og være med til, at du flytter dig, ændre uhensigtmæssige vaner og adfærd – endda meget hurtigt – og du vil herefter opleve en mærkbar ændring som vare ved.

Hypnose er videnskabeligt dokumenteret som terapi og behandling af smerter og fysiske symptomer. I dag bruger mange danske læger desuden også hypnose og hypnoterapi, som supplement til deres lægelig behandling.

Hypnoterapi er en effektiv terapeutisk behandlingsform, hvor du via hypnose kan ”omprogrammere” uønskede tanker, frigøre blokeringer, reducere stress og angst og styrke dig til at være den bedste udgave af dig selv.

Hypnoterapi er hypnoseteknikker brugt i et helt forløb, hvor du er igennem et længerevarende forløb for at få forløst nogle fastlåste blokeringer og uhensigtsmæssige handlemøsntre. Det er, hvor hypnose bliver til et helt terapeutisk forløb, hvor hypnose og samtale går hånd i hånd om at få dig i mål med dine ønsker og behov.

Typisk vil et hypnose forløb hos mig vare mellem fire og fem sessioner. Men det vil altid være en opfølgning på hvad der sker fra gang til gang med dig der afgør, hvor mange sessioner der er nødvendige. Det vil aldrig være noget jeg kan fastsætte på forhånd, for mennesker er vidt forskellige og har forskellige behov.

Velkommen til at kontakte mig uforpligtende

Du er altid velkommen til at kontakte mig uforpligtende for at høre mere om hvordan hypnose & hypnoterapi kan hjælpe dig. Og alt det vi to taler om her hos mig er selvfølgelig fortroligt, da jeg har tavshedspligt.

DIN GARANTI FOR FAGLIG KVALITET

Jeg er uddannet Exam. Avanceret. Master Hypnotisør & Hypnoterapuet med Psykoterapeutiske færdigheder fra en af Danmarks bedste og længste hypnose og hypnoterapeut uddannelser og har løbende dygtiggjort mig indenfor hypnosefaget, så jeg i dag har 2 års uddannelse i Hypnose & Hypnoterapi.   

Jeg er dedikeret og stolt af mit arbejde og jeg vil altid gøre hvad jeg kan for at du får et så godt forløb, som det overhovedet er mig muligt.
Jeg har selvfølgelig tavshedspligt og der er fuld diskretion ved hver eneste session.
Jeg forsøger hele tiden at videreuddanne mig, personligt og fagligt – så jeg er opdateret med det nyeste inden for mit fag.
Jeg er desuden medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark, hvor jeg løbende deltager på konferencer, får undervisning, sparring og supervision. Din sikkerhed for faglighed og professionalisme.
I min klinik Hjerneguf er det den rene form for hypnose og hypnoterapi jeg praktisere, dvs. at jeg ikke blander ting eller tanker ind i behandlingen fra den alternative / spirituelle verden. Jeg er selv personlig kristen, hvorfor det også er den tilgang jeg har til hypnose, livet og ser verden med.

Pris

Pris pr. hypnosesession: 1.400 kr. pr session