hypnose & hypnoterapi 

Hypnoterapi er er en effektiv terapeutisk behandlingsform, hvor du får mulighed for at komme i kontakt med din underbevidsthed og derved ”omprogrammere” dine uønskede tanker, hvilket vil lede til ændret vane og adfærd – og derved vil du kunne opnå et langt langt bedre liv.

Som hypnoterapeut anvender jeg hypnose som redskab. Der er intet farligt ved hypnose, og det foregår slet ikke som de underholdningsshows, du måske har set på TV, hvor man har indtrykket af, at folk nærmest mister kontrollen. Faktisk kan du med hypnose opstå en langt større kontrol over dit liv end du har i dag. I dag bruger mange danske læger desuden også hypnose og hypnoterapi, som supplement til deres lægelig behandling.

Hypnose er altså ikke en form for trance, søvn, mystik og det er bestemt ikke tab af kontrol på nogen måde. For mig er det enormt vigtigt, at du er tryg og har det godt imens og vi kan hele tiden samtale undervejs.

I min klinik Hjerneguf er det desuden den rene form for hypnose og hypnoterapi jeg praktisere, dvs. at jeg ikke blander ting eller tanker ind i behandlingen fra den alternative / spirituelle verden.

Hypnose er et samarbejde mellem dig og mig. Min rolle som hypnotisør er at give suggestioner og præsentere dig for idéer i relation til din situation, problemstilling og drømme. Din rolle er at gøre dig umage med at forestille dig det og gøre dit bedste for at skabe følelserne, og så “glemme” for en stund, at det er noget du forestiller dig. For når idéer og forestilling går op i en højere enhed, kan hypnose nemlig noget og være med til, at du flytter dig, ændre vaner og adfærd - endda meget hurtigt - og du vil herefter opleve en mærkbar ændring som vare ved.
hypnoterapi ved hjerneguf.com